Obavijesti

Prva sušačka hrvatska gimnazija u Rijeci traži nastavnika fizike

Objavljeno 17. 12. 2019.
Prva sušačka hrvatska gimnazija u Rijeci traži nastavnika fizike na neodređeno, puno radno vrijeme (40 sati). Natječaj je otvoren do 24. 12. 2019.
 
KONTAKTI

Adresa i mrežna stranica
Rijeka, Gajeva 1
www.pshg.net
 
Ravnateljica
Judita Franko, dipl. psih. prof.
tel: 091 5050388
e-mail: dudita.franko@skole.hr 

Prirodoslovna i grafička škola traži nastavnika fizike

Objavljeno 04. 11. 2019.
Prirodoslovna i grafička škola Rijeka, traži nastavnika fizike na određeno vrijeme u punoj normi kao zamjenu za dugotrajno bolovanje. Nastavnik fizike će predavati osim opće fizike i vježbe iz optike za kvalifikaciju Intermedijskog fotografa.

KONTAKTI

Adresa
Vukovarska 58, 51000 Rijeka

E-mail
pgsri@hi.t-com.hr

Ravnatelj
Radenko Bradić, dipl. ing. graf.
tel: 097 668 1888

Upražnjeno mjesto učitelja u OŠ ''Jelenje-Dražice''

Objavljeno 25. 10. 2019.
U osnovnoj školi „Jelenje-Dražice", od 01. rujna 2019. godine, upražnjeno je radno mjesto učitelja fizike te je po drugi put raspisan natječaj za učitelja/icu fizike na određeno nepuno radno vrijeme od 24 sata tjedno. Budući se na prvi natječaj nije javio niti jedan kandidat koji udovoljava uvjetima natječaja, a Škola nije uspjela pronaći stručnu osobu niti posredovanjem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Ureda državne uprave, učenici su ostali zakinuti za nastavu fizike te su nastali zaostatci koje je već sada teško nadoknaditi. Gubitci u nastavi fizike mogli bi se negativno odraziti i na upis u srednju školu. Ukoliko poznajete učitelja ili učiteljicu fizike, pomognite školi i preporučite osobu koja je voljna predavati fiziku u sedmom i osmom razredu u Osnovnoj školi „Jelenje-Dražice".

KONTAKTI
E-mail: skola@os-drazice.skole.hr
Tel. 051 296 036

Dobitnici državne Nagrade Ivan Filipović

Objavljeno 10. 9. 2019.
Godišnju nagradu Ivan Filipović u području srednjega školstva zaslužila je profesorica fizike u Gimnaziji Andrije Mohorovičića u Rijeci Patricija Nikolaus, članica našeg Alumni kluba i mentorica studentima Odjela za fiziku u okviru kolegija Metodička praksa iz fizike. Dobitnik Nagrade za životno djelo je nprofesor emeritus Sveučilišta u Rijeci i umirovljeni profesor Filozofskoga fakulteta Branko Rafajac.
Opširnije...
 
.