Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radno mjesto Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, listopad 2019.   

Popularizacija fizike

Studiranje u Hrvatskoj

Novi doktorski studij

Desetogodišnjica Odjela

HRZZ projekt

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Deset godina Odjela za fiziku

Središnji dio proslave desete godišnjice osnutka Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci bila je svečana sjednica Vijeća Odjela za fiziku, održana 4. travnja 2018. godine u predavaonici ''prof. B. Marković'' koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Prisutne je u ime Sveučilišta u Rijeci pozdravio prorektor za organizaciju i upravljanje infrastrukturom, prof. dr. sc. Goran Turkalj, a u ime grada Rijeke pročelnica Odjela za odgoj i školstvo, gospođa Sanda Sušanj. O Odjelu za fiziku govorili su pročelnik Odjela za fiziku, prof. dr. sc. Mladen Petravić i zamjenica pročelnika doc. dr. sc. Nataša Erceg, mr. sc. Branka Milotić i akademik Daniel Rukavina. Voditeljica svečanosti je bila prof. dr. sc. Rajka Jurdana-Šepić.

IZ MEDIJA


FOTOGRAFIJE

Nekoliko slika sa svečane sjednice dočarat će atmosferu iz predavaonice ''prof. B. Marković'' i izvan nje! Mnoštvo drugih slika s proslave možete pogledati ovdje.