Brošura

Promotivni video

Promotivni video

Doktorski studij

Znanstvena konferencija

CERN Masterclass

LSST@Europe5

  •  

Zbirka digitalnih sadržaja

Virtualna izložba

Studiranje u Hrvatskoj

Vijesti

Rijeka psihologije 2017.

Objavljeno 14. 02. 2017.
Od 20. do 26. veljače u Rijeci i okolici održat će se Rijeka psihologije, manifestacija koja donosi pregršt spoznaja iz psihologije. Manifestaciju organiziraju Odsjek za psihologiju Filozofskoga fakulteta u Rijeci, Psihološko savjetovalište SSC-a u suradnji s još nekim predstavnicima akademske zajednice, tijelima lokalne samouprave i udrugama.

Program ovogodišnje, šeste Rijeke psihologije najbogatiji je do sada. Psiholozi su pripremili čak 74 predavanja, radionica, tribina, okruglih stolova i sl. koje će održati na 47 lokacija u gradu Rijeci i okolici. Saznajte nešto više o osjećajima, međuljudskim odnosima, motivaciji, traženju posla, zdravlju, stresu, mindfulnessu, komunikaciji i brojnim drugim temama. Ulaz je na sve aktivnosti besplatan, a u sklopu manifestacije provodi se i humanitarna akcija za opremanje kabineta za učenike s posebnim potrebama Ekonomske škole Mijo Mirković. Više detalja o samoj manifestaciji i programu možete pronaći ovdje ili na www.rijekapsihologije.org.
 
Psihološko savjetovalište SSC-a u sklopu ovogodišnje manifestacije organizira za sve zainteresirane studente riječkog Sveučilišta radionicu pod nazivom „Hitchhiker's guide to happiness“. Na radionici će se razgovarati o različitim definicijama sreće te rezultatima najnovijih istraživanja koja pokazuju što ljude čini sretnima. U drugom dijelu radionice sudionici će uvježbavati jednostavne, svakodnevno primjenjive tehnike koje mogu povećati osobnu sreću i zadovoljstvo životom.
 
Radionica će se održati 24. veljače 2017. (petak) od 14 do 16 sati u prostorijama SSC-a. Broj sudionika je ograničen, pa molimo studente da se prijave za sudjelovanje. Pošaljite ime i prezime, studij i godinu studija te broj mobitela na e-mail adresu: ssc@ssc.uniri.hr do srijede, 22.02.2016. 
 
.