Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radno mjesto Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, listopad 2019.   

Popularizacija fizike

Studiranje u Hrvatskoj

Novi doktorski studij

Desetogodišnjica Odjela

HRZZ projekt

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Rijeka psihologije 2019.

Objavljeno 14. 2. 2019.
Osma Rijeka psihologije, manifestacija koja se provodi u okviru 12. Tjedna psihologije u Hrvatskoj, održat će se od 18. do 24 veljače 2019. u Rijeci i okolici. 

Tih sedam dana psiholozi će približiti građanstvu brojne spoznaje iz različitih područja psihologije. U bogatom programu koji broji stotinjak aktivnosti (predavanja, radionice, tribine, okrugli stolovi itd.), svatko može pronaći nešto za sebe. Ulaz je na sve aktivnosti besplatan, a uz svaku je naznačeno kome je namijenjena. Osim popularizacije psihologije, Rijeka psihologije ima i humanitarni karakter: prodajom promotivnih predmeta prikupljat će se sredstva za nabavu instrumenata za fonokirurgiju Zavoda za audiologiju i fonijatriju Kliničkog bolničkog centra Rijeka. Rijeka psihologije projekt je suradnje sveučilišne zajednice, lokalne samouprave i neprofitnog sektora koji promiče psihologiju i volonterstvo, a pri tome ima i humanitarni karakter. Sve informacije o manifestaciji i detalje programa potražite na  mrežnim stranicama Rijeke psihologije.