Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radna mjesta Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, svibanj 2019.   

Popularizacija fizike

Novi doktorski studij

Desetogodišnjica Odjela

HRZZ projekt

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Nacionalni konges studentskog predstavništva

Objavljeno 19. 4. 2019.
Nacionalni kongres studentskog predstavništva (STUP) održat će se 26. i 27. travnja 2019. na Kampusu Sveučilišta u Rijeci. Kongres organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci (SZSUR) uz potporu Sveučilišta u Rijeci i Hrvatskog Studentskog Zbora, a prvi je skup ove tematike, koji progovara iz perspektive studentskih predstavnika diljem Europe o aktualnim zakonima, propisima, prilikama za studente i primjerima dobre prakse. 

Ove godine, kongres će biti podijeljen u tri teme:
  1. Osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju
  2. Studentski zakoni i propisi
  3. Primjeri dobre prakse iz područja studentskog predstavništva

Gosti na kongresu su pomoćnica ministrice izv. prof. dr. sc. Ivana Franić, članovi Agencije za znanost i visoko obrazovanje, rektorica Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Snježana Prijić- Samaržija, Mike Lewis, zaposlenik studentske unije Velike Britanije, Ewe Lewis iz Student Partnerships for Quality Scotland, predsjednik Europske Studentske Unije te članovi izvršnog odbora, studentski predstavnici sa Sveučilišta u Ljubljani, iz Studentskog Parlamenta Univerziteta Crne Gore te Unija studenata Filozofskog fakulteta Banja Luke.

Više informacija možete pronaći na mrežnim stranicama Nacionalnog kongresa studentskog predstavništva.