Brošura

Promotivni video

Promotivni video

Doktorski studij

Znanstvena konferencija

CERN Masterclass

LSST@Europe5

  •  

Zbirka digitalnih sadržaja

Virtualna izložba

Studiranje u Hrvatskoj

Vijesti

Državne stipendije u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2020./2021.

Objavljeno 2. 11. 2020.
Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo je obavijest s uputama za provjeru podataka svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti. Obavijest je poslana na adrese elektroničke pošte studenata evidentirane u AAI@EduHr sustavu u svrhu provedbe dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2020./2021. 

Provjera podataka traje od ponedjeljka, 2. studenoga 2020. godine od 8:00 sati, do subote, 7. studenoga 2020. godine do 8:00 sati.
 
Studenti ispravnost svojih podataka o broju ECTS-a i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature, provjeravaju na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/. Studenti se u aplikaciju prijavljuju vlastitim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Svim studentima bit će ujedno dodijeljena jedinstvena identifikacijska oznaka kojom će nakon objave rang-lista moći utvrditi svoju mjesto na rang-listi.
 
Primijete li studenti da njihovi podaci o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena u aplikaciji nisu ispravni, uputa je da se u svrhu ispravka podataka žurno obrate visokom učilištu.

Ako studenti primijete da u aplikaciji nisu ispravno navedeni podaci o rezultatima državne mature, studenti se mogu obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte stem-stipendije@mzo.hr.
 
U slučaju da student na svoju adresu elektroničke pošte unutar sustava AAI@EduHr iz nekog razloga ne zaprimi predmetnu obavijest, napominjemo da ona nije preduvjet za konkuriranje za državnu STEM stipendiju te svi studenti, neovisno o zaprimanju e-maila, mogu od ponedjeljka, 2. studenoga 2020. godine od 8:00 sati, svoje podatke provjeriti na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/.
 
Obavijesti možete pratiti na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja, projekta http://stem.mzo.hr/ te na službenoj Facebook stranicu Državne STEM stipendije

Za sve ostale informacije studenti se mogu obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte stem-stipendije@mzo.hr.
 
.