Brošura

Promotivni video

Promotivni video

Doktorski studij

Znanstvena konferencija

CERN Masterclass

LSST@Europe5

  •  

Zbirka digitalnih sadržaja

Virtualna izložba

Studiranje u Hrvatskoj

Vijesti

Austrijske stipendije za akademsku godinu 2014./2015.

Objavljeno 15.11.2013.
Austrijski kulturni forum ovime Vas želi izvijestiti o mogućnosti dobivanja stipendija za profesore, znanstvenike i postdiplomske studije u Austriji u akademskoj godini 2014./2015.


Naziv stipendija:

Ernst Mach Stipendija diljem svijeta za postdiplomski studij iz slijedećih područja: prirodoznanstvo i tehnika, medicina, veterina, agronomija i šumarstvo, društvene znanosti, pravo, ekonomija, humanističke znanosti, teologija te studij povijesti umjetnosti i primijenjene umjetnosti

Franz Werfel Stipendija - za mlade sveučilišne profesore njemačkog jezika koji se bave istraživanjem njemačkog jezika i austrijske književnost.

Richard Plaschka Stipendija - isključivo za sveučilišne profesore iz područja povijesnih znanosti (kao i njima sličnim disciplinama npr. povijest kulture, arheologije, glazbe) koji se bave istraživanjima vezanima za Austriju.

Pobliže informacije o ovim stipendijama mogu se naći na web-stranici Austrijskog kulturnog foruma www.kulturforum-zagreb.org ili na stranici austrijske banke za stipendije www.grants.at

Austrijski kulturni forum ljubazno moli da o dostupnosti ovih stipendija obavijestite studente Vašeg sveučilišta.

Austrijski kulturni forum




Zvjezdana Karlovic

österreichisches kulturforum Zagreb

Hr-10000 Zagreb, Gunduliceva 3

tel. 00385-1-4881 253

zvjezdana.karlovic@bmeia.gv.at


www.kulturforum-zagreb.org
 
.