Studentske vijesti

Prilika za posao u ADR test sistemi d.o.o.

Objavljeno 19.11.2017.
Dragi studenti,

Tvrtka ADR test sistemi d.o.o. traži apsolventa fizike za rad u Mjeriteljskom laboratoriju.

Mjeriteljski laboratorij tvrtke ADR test sistemi d.o.o. je akreditirani umjerni laboratorij za umjeravanje mjerila duljine, mjerila sile, vibracijskih stolova s mjernim sustavom i neautomatskih vaga. Zbog proširenja područja akreditacije na umjeravanje mjerila temperature i momenta sile otvorilo se još jedno slobodno radno mjesto.

Traži se  izrazito odgovorna, precizna i marljiva osoba za rad u laboratoriju i na terenu, željnu novih iskustava i stjecanja novih znanja kroz neprestano učenje i nadograđivanje samoga sebe. Mjesto rada je Mjeriteljski laboratorij koji je smješten na adresi tvrtke u Zagrebu.

Svi apsolventi fizike koji su spremni za nastavak učenja i nakon završetka fakulteta, željni stjecanja novih znanja i vještina koje se mogu usvojiti samo u laboratoriju neka se jave sa svojim životopisom na e-mail: posao@adr–ts.hr.

Posao se obavlja pod mentorstvom Voditelja laboratorija, gosp. Siniša Mirković, dipl.ing.stroj., i Voditeljice sustava kvalitete, gđa. Sanela Basarić Mirković, mag.math.. 

 

 
.