Studentske vijesti

ISVU ankete za zimski semastar

Objavljeno 22.1.2020.
Dragi studenti,

Otvorene su ankete za predmete zimskog semestra na studijskim programima Odjela za fiziku u akademskoj godini 2019./2020. i bit će otvorene do 20. svibnja 2020. godine.
Rezultati anketa bit će objavljeni krajem rujna 2020. godine, dakle tek po završetku ispitnih rokova tekuće akademske godine koja se vrednuje.
Cilj anketa je vrednovanje kvalitete nastavnog rada nastavnika i suradnika određenog kolegija kao i angažman studenata na određenom kolegiju kako bi se na temelju procjene i sugestija mogao unaprijediti rad nastavnika i nastava na pojedinom kolegiju.

Evo i malog pojašnjenja u vezi ispunjavanja anketnog obrasca i obrade rezultata:
Ukoliko pristupite ispunjavanju ankete, bitno je odgovoriti na sva pitanja u anketi, tj. dati ocjene za sve navedene tvrdnje.
Naime, ukoliko student „preskoči“ pitanje/tvrdnju, njegovi odgovori bit će uključeni u izračune prosječnih vrijednosti samo onih pitanja na koja je odgovorio, no neće biti uključeni u izračun konačne prosječne vrijednosti za navedenog nastavnika.
(Npr. Ako anketi pristupi 10 studenata, a dvoje od njih ne ocijeni svaku navedenu tvrdnju, na početku anketnog obrasca će biti navedeno da je broj studenata koji su sudjelovali u anketi 10, a pri izračunu prosječne vrijednosti za pojedinog nastavnika bit će navedeno da je broj procjena 8.)

 
.