Studentske vijesti

Smještaj studenata u studentskom domu SCRI do kraja 2019/2020

Objavljeno 15.5.2020.
Poštovani studenti,

na Odjelu za fiziku nastava će se održati online do kraja akademske godine. Ne postoji potreba povratka za obavljanje praktične nastave.

U nastavku je dopis prorektorice za studije, studente i osiguranje kvalitete prof. dr. sc. M. Žuvić u vezi reguliranja smještaja.

U slučaju da nositelji pojedinih kolegija organiziraju nastavu u klasičnom obliku niste joj dužni prisustvovati te izostanak neće utjecati na konačnu ocjenu.


Uprava Odjela za fiziku


Obavijesti za studnete smještene u studentskom domu te za studente kojima je potreban smještaj:

Studenti kojima će se cjelokupna nastava do kraja akademske godine održavati online mogu prekinuti rezervaciju svojeg smještaja u domu. Time prestaje njihova obveza plaćanja paušala (ako nisu u domu). Ako zatraže prekid prije 15.05. za svibanj će platiti samo polovicu mjesečnog iznosa. U slučaju da prekinu smještaj u domu i žele iseliti, za iseljenje mogu ovlastiti drugu osobu, koja uz punomoć može iseliti korisnika. Javljanje ove informacije potrebno je od strane korisnika smještaja obaviti izravno sa Studentskim centrom, gđa Neža Kurilić (neza.kurilic@scri.uniri.hr i scri.uniri@scri.hr).

Studentima koji se moraju vratiti na obavljanje praktične nastave može se ponuditi mogućnost smještaja u Studentskom domu. Ako je tražitelj bio na listi kandidata 2019/20 za smještaj u domu, moći će ostvariti smještaj uz subvencioniranu cijenu. Ako ne, cijena smještaja je 800 kn/mjesečno do 15.07.2020. Od 15.07.-01-09. na tu cijenu dodaje se PDV. Studenti će biti smješteni u kapacitetima SD IGK. Trenutno ima raspoloživih 10-tak mjesta, no kako studenti budu odjavljivali boravak, nadamo se većem broju slobodnih smještajnih jedinica. Molbu za traženjem smještaja potrebno je od strane tražitelja poslati na SC, gđa Neža Kurilić (neza.kurilic@scri.uniri.hr i scri.uniri@scri.hr).
 
.