Obavijesti

Promjena u terminima održavanja obrana na doktorskom studiju Fizika

Objavljeno 21. 12. 2020.
Uslijed problema uzrokovanih pandemijom koronavirusa COVID-19 došlo je do promjene u organizaciji najavljenih obrana područja istraživanja na doktorskom studiju Fizika. Prema novom rasporedu, u utorak 22. prosinca 2020. od 15 h održat će se samo obrana Sherifa Kamala i to u potpunosti online putem Google Meet poveznice. Preostale obrane zakazane za 22. prosinca 2020. odgađaju se za siječanj 2021., a točan termin i način obrane bit će objavljeni naknadno.

Najava obrana područja istraživanja

Objavljeno 9. 12. 2020.
U utorak, 15. prosinca 2020. s početkom u 15 h održat će se obrane područja istraživanja na doktorskom studiju Fizika prema sljedećem rasporedu: 

 • 15 h: Dea Dundara Debeljuh
 •  
 • 16 h: Ana Senkić
 •  
 • 17 h: Petar Pervan

Obrane će se održati uživo u predavaonici O-029 uz online prijenos putem Google Meet poveznice. Prisutnost obranama u predavaonici moguća je uz prethodnu najavu na email adresu pprester@phy.uniri.hr, do popunjenja sjedećih mjesta.

Najava obrana područja istraživanja

Objavljeno 20. 12. 2020.
U utorak, 22. prosinca 2020. s početkom u 15 h održat će se obrane područja istraživanja na doktorskom studiju Fizika prema sljedećem rasporedu: 

 • 15 h: Sherif Kamal
 •  
 • 16 h: Virna Kisiček
 •  
 • 17 h: Ivan Vuković

Obrane će se održati uživo u predavaonici O-029 uz online prijenos putem Google Meet poveznice. Prisutnost obranama u predavaonici moguća je uz prethodnu najavu na email adresu pprester@phy.uniri.hr, do popunjenja sjedećih mjesta.

Obavijest doktorandima i mentorima

Objavljeno 29. 10. 2020.
Rok za dostavu Godišnjih izvještaja ("Annual report") mentora i doktoranada je 15. studeni 2020. godine.
Godišnji izvještaji se rade na za to predviđenim obrascima koji se mogu naći na web stranici doktorskog studija. Uz potpisanu verziju potrebno je dostaviti i verziju u editabilnom formatu (Word ili PDF format) koja ne mora biti potpisana. Dokumente treba poslati emailom na adresu dr.studij@phy.uniri.hr.

Obrana područja istraživanja Željka Rapljenovića

Objavljeno 18. 9. 2020.
Obrana područja istraživanja doktorske disertacije Željka Rapljenovića na doktorskom studiju Fizika održat će se u utorak, 29. rujna 2020. godine u 14.30 sati u dvorani O-029 Odjela za fiziku.

Obrana područja istraživanja će se moći uživo pratiti i putem Youtube poveznice

Sudionici koji će pratiti obranu područja istraživanja Željka Rapljenovića putem Youtube-a pitanja mogu slati tijekom izlaganja na e-poštu pprester@phy.uniri.hr te će na kraju obrane područja istraživanja biti postavljena doktorandu Željku Rapljenoviću u sklopu diskusije. S obzirom na činjenicu da smo zbog situacije uzrokovane pandemijom COVID-19 ograničeni popunjenošću dvorane O-029, podsjećamo one koji se još nisu prijavili da to učine što prije.

Zbog ograničenja broja sudionika, prijave unaprijed su nužne za sve. Ukoliko netko od prijavljenih odustaje od sudjelovanja uživo molimo informaciju o tome na adresu pprester@phy.uniri.hr i u cc na dr.studij@phy.uniri.hr. Prijave se primaju najkasnije do 28. rujna 2020. godine do 10 sati.

Ukoliko bude potrebno, prioritet novih prijava za sudjelovanjem uživo odredit će se prema kriteriju:

 1. Vijeće dr. studija
 2. Mentori/komentori studenta koji ima izlaganje
 3. Studenti, nastavnici i mentori dr. studija
 4. Nastavnici i studenti na Odjelu za fiziku i gosti OF
 5. Ostali
 
.