Studentske vijesti

Indonezijske stipendije

Objavljeno 16.1.2020.
Dragi studenti,

u ime Veleposlanstva Republike Indonezije u Zagrebu s veseljem vas obaviještavam o otvorenim natječajima za dvije indonezijske stipendije.

1/ STIPENDIJA DARMASISWA

Stipendija Darmasiswa indonezijska je stipendija koja se već dugi niz godina nudi mladima iz zemalja koje imaju diplomatske odnose s Republikom Indonezijom u obliku 1-godišnjeg studijskog programa bez diplome.
Za akademsku godinu 2020./2021. indonezijsko Ministarstvo obrazovanja i kulture, nudi programe na 72 sveučilišta u Indoneziji, koji će početi u rujnu 2020. godine.

Rok za prijavu je 2. ožujka 2020. godine, a više o procesu prijave i uvjetima dostupno je na: darmasiswa.kemdikbud.go.id.

Za dodatna pitanja obratiti se Veleposlanstvu Republike Indonezije u Zagrebu na email pensosbud.zagreb@kemlu.go.id ili indonezijskom Ministarstvu obrazovanja i kulture na email darmasiswa@kemdikbud.go.id.


2/ STIPENDIJA SVEUČILIŠTA DARUSSALAM GONTOR

Sveučilište Darussalam Gontor u Istočnoj Javi u Indoneziji nudi stipendiju za dva hrvatska studenta za studij na Sveučilištu Darussalam Gontor, na preddiplomskoj ili postdiplomskoj razini.

Rok za prijavu je 1. veljače 2020. godine, a više o Sveučilištu dostupno je na: unida.gontor.ac.id.

Na natječaj se mogu prijaviti hrvatski državljani i studenti upisani na sveučilištu u Hrvatskoj. Veleposlanstvo Republike Indonezije u Zagrebu odgovorno je za postupak odabira kandidata, a postupak se sastoji od dva dijela: podnošenje pisanih dokumenata putem e-maila ili pošte, a nakon predizbora potencijalni kandidati bit će pozvani na razgovor u Veleposlanstvo (ili putem Skypea).

Za prijavu i dodatne informacije o stipendiji kontaktirajte nas putem emaila Veleposlanstva: pensosbud.zagreb@kemlu.go.id.

 
.