Popularizacija fizike

Novi doktorski studij

Desetogodišnjica Odjela

HRZZ projekt

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Festival znanosti 2018.

Objavljeno 11. 04. 2018.
Otvorenje Festivala znanosti, 16. po redu, upriličit će se u ponedjeljak, 16. travnja 2018., u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke s početkom u 11:00 sati, nakon čega slijedi tribina udruge Universitas „Eureka u svakome od nas“. Cjelodnevna događanja na Festivalu znanosti traju od 16. - 21. travnja, u Rijeci i po cijeloj Hrvatskoj.


Kreće 16. Festival znanosti!

Naglašena tema 16. po redu Festivala znanosti su „Otkrića“ . Festival znanosti održava se u više od 20 gradova Hrvatske. U Rijeci Festival znanosti ima više od 150 događanja, koja će se održavati na 23 lokacije, a svojim bogatim programom obuhvatit će sve uzraste.

Organizator Festivala znanosti je udruga „Zlatni rez“,  a suorganizatori: Prirodoslovni muzej Rijeka, Akademsko astronomsko društvo Rijeka, Društvo matematičara i fizičara, Udruga za razvoj visokoga školstva Universitas i Sveučilišna knjižnica Rijeka. Glavni pokrovitelj Festivala znanosti je Sveučilište u Rijeci, koje ove godine obilježava 45. obljetnicu.

Program Festivala znanosti 2018 u Rijeci možete preuzeti ovdje.

Ukoliko ne stignete ni na jednu manifestaciju iz našeg bogatog programa, svakako možete posjetiti info-štand Festivala znanosti na Korzu od 11. – 20. travnja 2018. od 10:00 do 15:00 sati.

Otvorenje Festivala znanos ti upriličit će se u ponedjeljak,  16. travnja 2018., u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke s početkom u 11:00 sati, nakon čega slijedi tribina udruge Universitas „Eureka u svakome od nas“.
Detaljan program Festivala u cijeloj Hrvatskoj nalazi se na www.festivalznanosti.hr

Veselimo se susretu s Vama!