Brošura

Promotivni video

Promotivni video

Doktorski studij

Znanstvena konferencija

CERN Masterclass

LSST@Europe5

  •  

Zbirka digitalnih sadržaja

Virtualna izložba

Studiranje u Hrvatskoj

Vijesti

Dodjela nagrada i predavanja Društva matematičara i fizičara 22.4.2015.

Društvo matematičara i fizičara poziva sve zainteresirane na dodjelu nagrada natjecanja iz fizike i matematike za osnovne i srednje škole te na dva predavanja koja će se održati u srijedu, 22. travnja 2015. u Gradskoj vijećnici (Korzo 16, Rijeka) s početkom u 11:00 sati, a u sklopu ovogodišnjeg Festivala znanosti s prigodnom temom 'Sunce'.


Prvo predavanje s početkom u 11:00 sati pod naslovom "Potraga za zrakoplovom Malaysia Airlines i drugim izgubljenim stvarima" održat će doc. dr. sc. Bojan Crnković, docent na Odjelu za matematiku Sveučilišta u Rijeci, te dr. sc. Stefan Ivić, poslijedoktorand na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Drugo predavanje s početkom u 13:00 sati pod naslovom "Koliko znamo o Suncu" održat će Ivana Poljančić Beljan, znanstvena novakinja na Odjelu za fiziku Sveučilišta u Rijeci, te Arijana Linić, studentica fizike na Odjelu za fiziku Sveučilišta u Rijeci.

U vremenu između dva predavanja, od 12:00 do 13:00 sati dodijelit će se nagrade i prezentirati nagrađeni radovi natjecanja Društva matematičara i fizičara na temu 'Sunce'.

Više o natjecanju i predavanjima pročitajte na stranicama Društva:
http://dmf.hr/2015/04/03/rezultati-natjecanja-dmf-a/

Dobitnike nagrada, njihove mentore te kratke opise njihovih radova možete zajedno sa sažecima predavanja pronaći ovdje.
 
.